WWE Wrestlemania naar Ahoy op 17 april 2013

Geschreven door op 27 november 2012 om 16:57

De Amerikaanse sensatie WWE Wrestlemania staat in 2013 eindelijk in de ring van Ahoy Rotterdam. Tijdens dit gevecht gaan Amerikaanse zwaargewichten elkaar te lijf, een spektakel dat zijn weerga niet kent.

Het Nederlandse publiek kan eindelijk ook gaan genieten van het alom geprezen evenement WWE Wrestlemania. Het evenement is in de VS ontstaan in 1985 en uitgegroeid tot een van de grootste professionele worstelevenementen ter wereld. De wedstrijd uit 1987 waarin Hulk Hogan het opnam tegen André The Giant is met 33 miljoen kijkers nog steeds de meest bekeken worstelwedstrijd van Noord-Amerika.

De supersterren die tegen elkaar worstelen tijdens Wrestlemania zijn zo enorm populair dankzij het hoge entertainmentsgehalte. De worstelaars voeren bizarre stunts uit om maar te winnen terwijl hun reusachtige lichaamsomvang al angst oproept door er enkel naar te kijken. In Rotterdam zullen onder andere John Cena, CM Punk, The Miz, Kofi Kingston, Dolph Ziggler en Eve het tegen elkaar opnemen.

Dat dit een weergaloze avond gaat worden is een ding dat zeker is, harde actie en snijdende spanning zal de bezoekers gedurende de hele show op het puntje van hun stoel houden, en jij kunt een van die bezoekers zijn!

De kaartverkoop voor dit evenement is reeds gestart, kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van Ahoy en via Eventim.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws