Niels Geusebroek speelt Year Of Summer akoestisch op 3FM

Geschreven door op 27 november 2012 om 16:29

Niels Geusebroek die de vocalen voor zijn rekening neemt op ‘Year Of Summer’ dat momenteel in de tipparade staat speelde de track akoestisch bij MetMichiel. Het resulteert uiteraard in een heel ander soort muziek.

Year of Summer

‘Year Of Summer’ is een hardstyle track die in tegenstelling tot wat de titel doet vermoeden nu pas bekend begint te worden bij het grote publiek. Mede door de vocalen past de plaat beter in de top40 dan veel andere hardstyle. Desalniettemin is het de eerste keer sinds lange tijd dat een track uit dit genre zichzelf de hitlijsten in werkt.

Niels Geusebroek

Niels Geusebroek werkt op de originele versie samen met Wildstylez die de muziek voor zijn rekening neemt. Het lied brengt een zomers tintje met zich mee.

Bij MetMichiel gaf Niels er echter een hele andere draai aan door de plaat akoestisch op een keyboard te spelen en er dezelfde vocalen bij te zingen. Gevolg is een indrukwekkend stukje muziek dat niks meer met hardstyle te maken heeft en de tekst wellicht nóg beter tot zijn recht laat komen.

Beluister hieronder beide versies.

De originele versie: Wildstylez Feat. Niels Geusebroek – ‘Year Of Summer’

YouTube player

De akoestische versie, live bij MetMichiel: Niels Geusebroek – ‘Year of Summer’

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Niels Geusebroek Nieuws · Nieuws