Maren Morris brengt begin maart 2019 nieuw album ‘Girl’ uit

Geschreven door op 21 februari 2019 om 16:45
Maren Morris - Foto Prbtsubedi12345 - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Goed nieuws voor de fans van Maren Morris! De countryzangeres komt in maart 2019 met een gloednieuwe plaat als opvolger van haar debuutalbum ‘Hero’.

Nieuw album Maren Morris

Op vrijdag 8 maart 2019 komt Maren Morris met nieuw materiaal! Op haar tweede album ‘Girl’ staan samenwerkingen met Brothers Osborne en Brandi Carlile. De titel van het album is afgeleid van de maatschappij van tegenwoordig, waar, volgens de countryzangeres, te weinig vrouwen een rol hebben. Deze betekenis gaat ook schuil achter de titeltrack van de plaat.

Tegen Rolling Stone Country vertelt de zangeres: “Looking at the country radio chart the last year, more titles had the word ‘girls’ in them than actual girls on the radio. I think in my head I wanted to buck the trend a little bit and be like, ‘I’m a girl, and I’m going to sing about a girl’, and I’m the girl.

Tracklist

 1. Girl
 2. The Feels
 3. All My Favorite People (met Brothers Osborne)
 4. A Song For Everything
 5. Common (met Brandi Carlile)
 6. Flavor
 7. Make Out With Me
 8. Gold Love
 9. Great Ones
 10. RSVP
 11. To Hell & Back
 12. The Bones
 13. Good Woman
 14. Shade

Show in Paradiso

In mei 2019 staat Morris in de Grote Zaal van Paradiso Amsterdam. Het concert maakt deel uit van de ‘GIRL: The World Tour’. Deze tournee staat in het teken van het aankomende album.

Maren Morris

In 2016 brak Maren door met haar debuutalbum ‘Hero‘. Hierna wist ze verschillende successen te behalen in samenwerking met grote namen. Zo stond ze op het podium met Taylor Swift en zong de zangeres mee op Niall HoransSeeing Blind’. Ook scoorde ze een grote hit met ‘The Middle‘, in samenwerking met dj Zedd.

 

Bron: Rolling Stone, Maren Morris

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws