Niels Geusebroek met nieuwe Wildfire tour naar theater

Geschreven door op 30 mei 2016 om 13:58
Niels Geusebroek - Fotograaf Achim Raschka - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Niels Geusebroek komt in 2017 terug naar het Nederlandse theater met een gloednieuwe concertreeks. De zanger is vanaf januari tot en met april 2017 te zien met zijn nieuwe tour: Wildfire.

Niels Geusebroek Wildfire

Wildfire, dat is de naam van de nieuwe theatertour van Niels Geusebroek. De zanger heeft een nieuwe look en sound, en wil dit graag aan zijn fans laten horen.

De tournee is vernoemd naar het gelijknamige album ‘Wildfire’. Dit is alweer het tweede album, en naar eigen zeggen ook het meest diverse album van de artiest.

“Ik wil alle hoekjes van het spectrum verkennen. De ene keer steviger, dan weer een tokkelliedje. Veel galm, geen galm, grootse nummers en mooie kleine.” Aldus de zanger.

Tijdens de voorstellingen in het theater zal Niels nummers van zijn nieuwe album in een verrassende uitvoering vertolken.

Concertkaarten

Tickets voor de nieuwe theatertour zijn onder andere online verkrijgbaar via de website van NTK en de theaters waar de zanger komt optreden. Kijk hier voor een speellijst met beschikbare speeldata en locaties.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.