Jason Mraz in 2015 naar Ziggo Dome

Geschreven door op 30 september 2014 om 10:50
Jason Mraz uitverkocht, Jason Mraz - Credits Steve Jurvetson - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Jason Mraz komt volgend jaar voor een concert naar Nederland. Op vrijdag 6 februari staat de Amerikaanse zanger in de Ziggo Dome te Amsterdam. 

Morgen staat Jason Mraz al in Carré Amsterdam. Dit concert was in enkele ogenblikken uitverkocht. Voor de fans die naast een kaartje grepen is dit concert in de Ziggo Dome dus de uitgelezen kans hem alsnog live aan het werk te zien.

Voorverkoop Jason Mraz

De voorverkoop voor het concert van Jason Mraz in de Ziggo Dome start aankomende vrijdag (3 oktober) om 11.00 uur, in tegenstelling tot de meeste concerten. De kaartverkoop verloopt via de Ticketmaster en Mojo Concerts. De prijs van een kaartje start vanaf 44 euro exclusief servicekosten. Er zijn alleen zitplaatsen bij dit concert. Mocht het zich voordoen dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn, dan is het vaak nog mogelijk om via een secundaire ticketshop kaarten te bemachtigen.  Een van de mogelijke secundaire ticketshops is Topticketshop.

 

Jason Mraz

Op 13 april 2012 kwam Jason Mraz met een nieuw album, genaamd Love is a four letter word. Eind 2011 bracht hij het eerste nummer van zijn nieuwe album uit getiteld The World As I See It. Dit nummer was de titelsong van een wereldwijde campagne van ASUS en Intel. Op 3 januari 2012 werd de eerste single, “I won’t give up”, van het nieuwe album uitgebracht. Binnen een week stond dit nummer op nummer 1 in de iTunes charts in de Verenigde Staten. De single is ook de Radio 538 Alarmschijf en 3FM Megahitgeweest.

In 2010 sleepte Jason Mraz twee Grammy’s binnen; voor zijn duet met Colbie Caillat, Lucky, en voor de titel beste popartiest 2010. Op 15 juli dit jaar (2014) kwam Jason Mraz’ zijn nieuwe album Yes! uit. Het is zijn vijfde album, maar zijn eerste volledig akoestische album.

Tip: Jason Mraz’  laatste album, genaamd Yes!, is te bestellen via bol.com.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Concertaankondigingen · Jason Mraz Nieuws · Nieuws