Guns N’ Roses bevestigd op Coachella Music And Arts Festival

Geschreven door op 5 januari 2016 om 10:12
Slash (Guns N' Roses) - Fotocredits: Ed Vill (Flickr - CC BY 2.0)

De veelbesproken mogelijke reünie van Guns N’ Roses is officieel bevestigd. De band geeft twee concerten op het Coachella Music And Arts Festival.

Twee Guns N’ Roses concerten

De band, momenteel dus bestaande uit gitarist Slash, frontman Axl Rose en bassist Duff McKagan, speelt maar liefst twee shows op het festival. De shows werden bevestigd door de band met een afbeelding die zij deelden op hun social media. Hierop is het Guns N’ Roses logo te zien met daaronder de woorden Coachella. De band betreed dit jaar het podium op 16 en 23 april. Het is niet duidelijk of originele gitarist Izzy Stradlin en/of drummer Steven Adler de planken ook gaan betreden. De tickets voor het festival gaan op 6 januari om 11:00 uur (Amerikaanse tijd) in de verkoop.

Mogelijke stadiontour

Naast geruchten over de twee concerten op het Coachella festival, wordt er ook gesproken van een mogelijke stadiontour. Het Amerikaanse muziekmagazine Billboard zegt via betrouwbare bronnen te weten dat de band momenteel overleg pleegt voor een 25-daagse stadiontour in Noord-Amerika. Naar verluid vraagt de band zo’n 3 miljoen dollar per show.

 

Bronnen: Blabbermouth, Billboard

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · · · ·