Ramses Shaffy krijgt eigen rondvaart door Oud Amsterdam

Geschreven door op 12 mei 2017 om 15:40
Varen met Shaffy (Bron: PB Blue Boat Company)

Hij heeft een grote staat van dienst en krijgt nu zijn eigen rondvaart; Ramses Shaffy. Sinds april 2017 kan heel Nederland nu ‘Varen met Shaffy’, een tocht door Oud Amsterdam, langs kroegen en volksbuurten en door de ogen van de vader van de Nederlandse liedkunst.

Varen met Ramses Shaffy

Varen met Shaffy

Ramses Shaffy rondvaart door Amsterdam

De route vaart langs vroegere woonadressen van Ramses Shaffy, langs plekken waar hij heeft gewerkt en door de buurten waar hij over zong. De muziek van Shaffy staat tijdens de anderhalf uur durende vaart centraal en wordt omhelst door anekdotes over zijn onstuimige leven.

De theatrale band En Vrac voert alle liederen live op. Meer informatie en vertrektijden is te vinden op de website van Blue Boat Company.

Varen met Shaffy

Aan boord vertolkt En Vrac het verhaal van de zanger, de energie en de muzikaliteit op een manier die onlosmakelijk aan het werk van Ramses verbonden is.

Hits aan boord

Tijdens ‘Varen met Shaffy’ komen de grote hits als ‘Laat me’ en ‘Sammy’ naar voren, maar ook de wat minder bekende parels als ‘Ik denk over je na, Amsterdam’.

“Ik zal ook wel een keertje sterven
Daar kom ik echt niet onderuit
Ik laat mijn liedjes dan maar zwerven
En verder zoek je het maar uit”

Ramses Shaffy, Laat me (1978)

Win kaarten voor ‘Varen met Shaffy’

De redactie verloot 2 x 2 kaarten (t.w.v. €35,-.) voor de ‘Varen met Shaffy’ vaart. Wil je meedoen? Tag dan een vriend(in) (in de comments van de onderstaande Facebookpost) met wie jij naar deze rondvaart wilt gaan. Wie weet varen jullie deze zomer samen met Shaffy door Amsterdam.

WINNEN: Win 2 x 2 kaarten voor een unieke Ramses Shaffy rondvaart door Oud Amsterdam!
Tag een vriend(in) met wie jij…

Geplaatst door Artiesten Nieuws op vrijdag 12 mei 2017

De winnaars worden op vrijdag 26 mei 2017 bekend gemaakt.

Ramses Shaffy rondvaart reserveren

Wil je zeker zijn van een plekje op de rondvaart? Dan kun je je tickets natuurlijk ook gewoon online reserveren. De Shaffy vaart vertrekt deze zomer op verschillende data en tijdstippen vanaf Stadhouderskade 30 in Amsterdam. Meer info, vertrektijden en tickets zijn te vinden op de website van Blue Boat Company.

Bron: Blue Boat Company

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.