Muse, Taylor Swift en No Doubt spelen op MTV EMA

Geschreven door op 2 oktober 2012 om 11:53
Dotan live in het Rijksmuseum - Foto: Pernella Vermeulen (ArtiestenNieuws)

MTV heeft de eerste artiesten bekend gemaakt die dit jaar zullen optreden bij de MTV EMA. Op de 19e editie van de European Music Awards zullen in ieder geval Muse, Taylor Swift en No Doubt optreden.

Dit zijn slechts de eerste paar namen, maar het beloofd al veel goeds voor EMA’s van dit jaar! Muse en No Doubt traden al eerder op bij de MTV EMA’s en zullen er dit jaar weer staan. Voor No Doubt wordt het hun eerste optreden sinds hun comeback. Voor Taylor Swift zal het de eerste keer worden dat ze optreedt op het jaarlijkse MTV feestje.

De MTV EMA’s worden dit jaar gehouden op 11 november in Frankfurt en zullen worden gepresenteerd door topmodel Heide Klum. Dit werd in het verleden ook al gedaan door o.a. Katy Perry, Eva Longoria en Selena Gomez.

Alle 3 de artiesten zouden het ook nogal eens druk kunnen krijgen die avond. Naast hun optreden zijn ze namelijk allen genomineerd. Zo is Muse genomineerd voor de categorieën ‘Best Live’ en “Best Rock”. Taylor Swift is voor maar liefst 5 EMAs genomineerd, waaronder ‘Best Live’, ‘Best Female’ en ‘Best Pop’. In die laatste categorie zal ze het o.a. tegen No Doubt moeten opnemen.

Klik hier voor alle nominaties en om te stemmen.

Taylor Swift – We Are Never Ever Getting Back Together

YouTube player

Overzicht Muse Nieuws
Overzicht Taylor Swift Nieuws
Overzicht No Doubt Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·
Artikel Categorieën:
Muse Nieuws · No Doubt Nieuws · Taylor Swift Nieuws