The Specials in april 2019 naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 30 oktober 2018 om 13:00
The Specials (Lynval Golding) - Fotocredits: Robman94 - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

The Specials komt in het voorjaar van 2019 naar Nederland! De Britse ska band treedt op in de grote zaal van Paradiso te Amsterdam.

UPDATE 2-11-2018: Wegens een uitverkochte show op 5 april is er een extra show aangekondigd! Het tweede concert vindt plaats op zaterdag 6 april 2019.

The Specials naar Paradiso

Het concert van The Specials vindt plaats op vrijdag 5 april 2019 in de grote zaal van poppodium Paradiso in Amsterdam. De Nederlandse show maakt deel uit van de tournee die in het teken staat van het, nog uit te brengen, album ‘Encore’.

Kaartverkoop

Tickets gaan op vrijdag 2 november 2018 in de verkoop. Vanaf 10:00 uur zijn de kaarten verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Nieuwe plaat ‘Encore’

Na twintig jaar brengen de overgebleven bandleden Terry Hall, Lynval Golding en Horace Panter een plaat uit waar eigen materiaal opstaat. Het album ‘Encore’ komt uit op vrijdag 1 februari 2019 en bestaat uit twee discs. De eerste cd bevat de nieuwe studio-opnames en op de tweede schijf zijn live-opnames te horen.

Over The Specials

The Specials worden met hun combinaties van Engelse Punk en Jamaicaanse Ritmes, ook wel gezien als de grondleggers van de Britse Ska. Hun tracks bestaan uit diepe teksten, over bijvoorbeeld werkeloosheid en racisme, op vrolijke tunes. Één van de bekendste tracks is hun debuutsingle ‘Gangsters’.

YouTube player

 

Bronnen: Paradiso, OOR

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.