Zangeres P!nk zingt dit jaar het volkslied bij Super Bowl

Geschreven door op 9 januari 2018 om 14:32
Pink, P!nk - Fotocredits: Allison Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

Zangeres P!nk gaat het Amerikaanse volkslied zingen bij de Super Bowl. De finale van het American football-seizoen is dit jaar op zondag 4 februari. 

P!nk zingt volkslied

De organisatie van het American football-spektakel maakte op 8 januari bekend dat de zangeres het volkslied ten gehore zal brengen. P!nk treedt hiermee in de voetsporen van andere grote artiesten als Lady Gaga, Alicia Keys, Cher, Billy Joel, Beyoncé, Diana Ross, Luther Vandross en Whitney Houston. Vorig jaar zong countryzanger Luke Brian het Amerikaanse volkslied tijdens de Super Bowl.

Eerder werd al bekend dat niemand minder dan Justin Timberlake gaat optreden tijdens de pauze van de wedstrijd. Verschillende grote sterren traden al op in de pauze, onder meer Beyoncé, Bruno Mars, Michael Jackson, The Rolling Stones en Madonna. De 52ste Super Bowl wordt gespeeld in Minneapolis op zondag 4 februari.

Best bekeken uitzending Amerika

De rechtstreekse tv-uitzending is al jaren een kijkcijferhit. In 2015 keken ruim 114 miljoen mensen naar de editie, dit was een record in de VS. Vorig jaar werd de wedstrijd bekeken door ruim 111,3 miljoen mensen.

Beautiful Trauma

In oktober 2017 bracht de zangeres haar zevende studioalbum uit, genaamd Beautiful Trauma’. Dit is haar eerste album in vijf jaar. De single ‘What About Us’ ontving een Grammy nominatie voor ‘Best Pop Solo Performance’. Eerder werd al bekend dat de zangeres, net als Lady Gaga, Little Big Town en Childish Gambino, optreedt tijdens de Grammy’s in 2018.

 

Bron: Nu, AD, Variety

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Nieuws · P!nk Nieuws