Hit of Shit: Bruno Mars brengt single uit in samenwerking met Cardi B

Geschreven door op 4 januari 2018 om 10:45
zelfvertrouwen boost, Bruno Mars - Foto: Guise Archives (Flicker, license: CC BY 2.0)

Bruno Mars heeft een remix van het nummer ‘Finesse’ uitgebracht! Het nummer, afkomstig van zijn laatste album, is een remix met een bijdrage van de vrouwelijke rapper Cardi B.

Bruno Mars – Finesse (Remix) ft. Cardi B

Bruno Mars heeft in samenwerking met Cardi B een gloednieuwe track uitgebracht. Het nummer, genaamd ‘Finesse‘, is een remix van het nummer dan ook al op Mars zijn meest recente album te horen was. ‘Finesse‘ staat namelijk op het, in 2016 uitgebrachte, ‘24K Magic‘ album van de popster.

Het is voor het eerst dat de Amerikaanse zanger samenwerkt met Cardi B. De 25-jarige diva had afgelopen zomer een hit in Amerika met het nummer ‘Bodak Yellow‘. Uiteindelijk belandde dit nummer op de eerste plaats van de Billboard hot 100.

Bewonderaars

Eerder maakten de twee artiesten al bekend bewonderaars van elkaars werk te zijn. In augustus 2017 vroeg een fan via Twitter naar welke artiest de zanger op dat moment veel luisterde. Het antwoord was ‘Cardi B’.

Dit zorgde voor veel blijdschap bij de hiphopartieste. Dit is zo krankzinnig. Ik kan het niet geloven dat Bruno Mars me kent. Echt te gek!”, schreef Cardi B op Instagram. Uiteindelijk heeft de wederzijdse waardering geleid tot een samenwerking tussen de twee artiesten.

Hit of Shit

Wat vind jij van de nieuwe single? Is het een hit, of complete shit? Laat het ons weten in de poll!

YouTube player

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.