Frank Boeijen in augustus opnieuw naar openluchttheater Caprera

Geschreven door op 3 januari 2018 om 17:22
Frank Boeijen - Fotocredits: Paul Luberti (Wikimedia CC BY 3.0)

Goed nieuws voor fans van Frank Boeijen! De Nederlandse muzikant keert op 25 augustus terug naar openluchttheater Caprera in Bloemendaal. 

Frank Boeijen naar Caprera

Muzikant, zanger, dichter en componist Boeijen keert in 2018 terug naar openluchttheater Caprera. Op zaterdag 25 augustus komt hij naar Bloemendaal. Intieme liedjes en popnummers als Zwart Wit en Zeg me dat het niet zo is zijn onder andere te horen deze avond. Bekende hits uit 35 jaar aan muziekcarrière worden afgewisseld met nieuw materiaal en verrassende uitvoeringen.

Eerder werd al bekend dat de muzikant, net als vorig jaar, op theatertournee gaat door Nederland in het voorjaar.

Tickets

Tickets voor de muzikant in Caprera zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. De kaartverkoop is al van start.

Palermo

Op vrijdag 26 januari 2018 brengt de muzikant zijn nieuwste plaat ‘Palermo’ uit. Het studioalbum is een ode aan de liefde, met nummers over vriendschap, het leven, muziek en liefde. Het gloednieuwe werk van Boeijen bestaat uit een geheel van twee cd’s en een boek. In totaal staan er zeventien nieuwe tracks op het album.

Tip voor fans: de nieuwe plaat is alvast vooruit te reserveren via Bol.com.

Openluchttheater

In 2017 stond de muzikant, mede bekend van de Frank Boeijen Groep, op de dezelfde datum in openluchttheater Caprera. In de zomer 2015 en 2016 trad de Nederlandstalige zanger ook op in dit theater. Bekijk hieronder de video van vorig jaar om alvast de sfeer te proeven.

 

Bron: frankboeijen.nl, Bol.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.