Usher naar Ziggo Dome met Past Present Future Tour 2024

Geschreven door op 20 februari 2024 om 10:18
Usher - Fotocredits: MarcoFromHouston (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Fans van Usher kunnen hun agenda’s alvast blokken, want de Grammy-winnende artiest zal op 22 april 2025 de Ziggo Dome in Amsterdam betreden als onderdeel van zijn langverwachte “Past Present Future Tour”. Naast het uitvoeren van zijn grootste hits, zal Usher ook nummers van zijn nieuwste album ‘COMING HOME’ ten gehore brengen.

Met zijn kenmerkende stem en dynamische podiumoptreden heeft Usher een blijvende indruk gemaakt op muziekliefhebbers over de hele wereld. Zijn veelzijdige repertoire omvat opzwepende dansnummers en ontroerende ballades, wat zijn concerten tot onvergetelijke ervaringen maakt voor zijn toegewijde fanbase.

De aankondiging van Usher’s komst naar de Ziggo Dome heeft een golf van opwinding veroorzaakt onder muziekfans, die nu al reikhalzend uitkijken naar het spektakel dat hij op het podium zal brengen. Het feit dat hij ook materiaal van zijn nieuwste album zal presenteren, voegt een extra laag van anticipatie toe aan het evenement.

Usher Tickets

De ticketverkoop voor dit langverwachte concert begint op donderdag 22 februari om 12:00 uur. Fans worden aangemoedigd om snel te handelen, gezien de verwachting dat tickets snel zullen uitverkopen gezien de immense populariteit van de artiest. Heb je geen tickets kunnen bemachtigen? Kijk dan hier.

Of je nu een trouwe fan bent die alle hits van Usher kent of gewoon op zoek bent naar een avond vol geweldige muziek, de “Past Present Future Tour” belooft een evenement te worden dat je niet wilt missen. Mis deze kans niet om Usher live te zien schitteren in de Ziggo Dome op 22 april 2025!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.