Marlene Bakker support act tijdens Daniël Lohues clubtour

Geschreven door op 13 september 2018 om 14:26
Daniel Lohues (YouTube)

De Groningse zangeres Marlene Bakker is bevestigd als support act tijdens de ‘Elektrisch’ clubtour van zanger Daniël Lohues.

Marlene Bakker support act Daniël Lohues

Marlene Bakker staat in het voorprogramma van de ‘Elektrisch’clubtour van Daniël Lohues. Op donderdag 13 september werd op Twitter aangekondigd dat de Groningse ook zal optreden in De Oosterpoort.

Elektrisch Clubtour

Tijdens de clubtour: ‘Daniël Lohues – Elektrisch.’ vertolkt de zanger verschillende nummers uit zijn repertoire. Dit, in samenwerking met een elektrisch versterkte band. Daniël zegt er het volgende over op zijn website:

Het wordt dampen, een popconcert, rock and roll, of hoe het ook heet. Fender om de hals. Gitaarversterker voluit. Zweet voor de kop. – Aldus Daniël

Marlene Bakker

Het is voor Marlene Bakker de eerste keer dat zij als support act het podium betreedt. Tijdens het optreden zal zij nummers van haar onlangs verschenen debuutalbum. De nieuwe plaat is geproduceerd door Bernard Gepken, de gitarist van Daniël. De eerste single ‘Waarkhanden’ gaat over het terugkeren naar je roots. Beluister het nummer hieronder.

Kaartverkoop

Tickets voor de clubtour in Hengelo, Haarlem, Eindhoven en Groningen zijn o.a. verkrijgbaar via Ticketmaster.

Daniël Lohues

Zanger, producent, componist, instrumentalist en columnist. De in 1971 geboren Daniël kan het allemaal. Als voorman van toenmalige band ‘Skik’ stond de zanger onder meer op Pinkpop. Hierna sloeg hij een andere weg in en besloot te gaan produceren en songs te schrijven. Dit deed hij onder andere voor Guus Meeuwis, Paul de Leeuw en Kinderen voor Kinderen. Ook schreef hij een nummer voor de film ‘Van God Los’. Het album Vlier‘ is de laatst uitgekomen plaat met 2 maart 2018 als releasedatum.

 

Bronnen: Lohues.nl, Oosterpoort, marlenebakker.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Sabine van Doornspeek, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.