Dodie in februari 2019 naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 21 september 2018 om 15:44
Dodie - Fotocredits: sidestagecollective - Flickr.com - Creative Commons (CC BY-ND 2.0)

Fan van Youtuber Dodie? Goed nieuws! De singer-songwriter treedt in de winter van 2019 op in De Melkweg in Amsterdam.

Dodie naar Melkweg

Het concert van Dodie vindt plaats op woensdag 13 februari 2019. De artieste staat in zaal de Max van de Melkweg in Amsterdam. Het optreden maakt deel uit van de ‘Human Tour’. Deze staat in het teken van haar nieuwe EP: ‘Human’.

Kaartverkoop

Tickets gaan in de verkoop op vrijdag 28 september 2018. De kaarten zijn vanaf 10:00 uur verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

EP ‘Human’

De nieuwste plaat ‘Human’ komt uit op 18 januari 2019. Na het uitbrengen van debuutalbum ‘Intertwined’ in 2016 en ‘You’ (2017), is dit haar derde EP. Sinds vrijdag 21 september 2018 is het nummer ‘Human’ (ft. Tom Walker) te beluisteren. Bekijk hieronder de muziekvideo.

Dodie

YouTuber, schrijfster en singer-songwriter, Dorothy Miranda Clark is het allemaal. In 2011 startte de entertainer met haar ‘main channel’ genaamd ‘Doddleoddle’. Hierop heeft zij inmiddels ruim anderhalf miljoen volgers. Hiernaast plaatst de Britse artieste ‘vlogs’ op kanaal ‘doddlevloggle’ en heeft een VEVO muziekkanaal ‘DodieVEVO’. 

‘Secrets for the Mad’

Op 2 november 2017 verscheen haar boek ‘Secrets for the Mad: Obsessions, Confessions and Life Lessons‘ op de markt. Deze autobiografie bevat persoonlijke verhalen, levenslessen, songteksten en foto’s van de zangeres.

 

Bronnen: Melkweg, dodie.co, Wikipedia

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.