Bitchfight tussen Avril Lavigne en Lindsay Lohan

Geschreven door op 11 mei 2010 om 21:05
Lindsay Lohan - Foto: Rafael Amado Deras - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

“Ga onmiddellijk bij me weg! Je bent nep en een loser. Ik houd niet van nepmensen, dus verdwijn alsjeblieft uit de buurt van mij en mijn vrienden.” Met woorden van die strekking werd Lindsay Lohan begroet, toen ze in een restaurant Avril Lavigne tegenkwam en de zangeres gedag wilde zeggen. Ooggetuigen melden dat Lindsay flink pissig werd van deze woedeaanval. “Je hoeft me niet te bedreigen!”

Lindsay zou volgens New York Post meteen naar het personeel van het Hollywood Chateau Marmont zijn gestapt. De 23-jarige actrice eiste dat Avril, die daar zat met vrienden en haar nieuwe vriendje Brody Jenner, het pand zou verlaten. Toen Lindsay doorkreeg dat het personeel van de zaak geen move hier toe deed, verliet de brunette zelf stampvoetend het pand.

De ruzie dateert al van een tijdje terug. Lindsay zou Avril onlangs hebben genegeerd op een feestje. Avril zou daarop besloten hebben niets meer met Lindsay te maken willen hebben. Een bron vertelt: “Lindsay zei in het restaurant alleen ‘hoi’ tegen Avril, omdat ze indruk wilde maken op de mensen die bij haar waren. Avril gaat zelfs al niet meer het restaurant als ze weet dat Lindsay er ook is. Ze wil niet nog meer drama.”

Bron: Bruno.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·