R. Kelly heeft miljoenenschuld bij belastingdienst

Geschreven door op 10 september 2012 om 14:51
R. Kelly - Foto: Nicholas Ballasy | commons.wikimedia.org

Rapper R. Kelly moet de Amerikaanse fiscus niet minder dan 1,4 miljoen dollar betalen voor belastingen van 2011. Dat komt bovenop de belastingschuld van bijna 5 miljoen die hij al had.
Dat het leven van sterren niet altijd over rozen gaat kan R. Kelly zeker bevestigen. Hij bouwde in de jaren 2005 tot 2010 al een schuld bij de fiscus van 4,8 miljoen dollar op, en deze groeide na de belastingaanslag van 2011 naar  een totaal van 6,2 miljoen dollar!

Het is niet duidelijk hoe ‘The King of R&B’ aan deze schuld is gekomen. Een woordvoerder van de rapper claimt wel dat hij de schuld erg serieus neemt. Momenteel zou R. Kelly aan het onderhandelen zijn met de fiscus over de afbetaling van de schuld.

R. Kelly bracht eerder dit jaar alweer zijn 11e(!) studio album uit, die ‘Write Me Back’ heet. Hoewel het album in Nederland niet echt goed ontvangen werd (de 32e plaats in de album top 100 was de hoogste notering van het album), scoorde hij in Amerika wel goed met het album (5e in de US Billboard 200).

R. Kelly – I believe I can fly 

YouTube player

Overzicht van R. Kelly Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
R.Kelly Nieuws