Alanis Morissette releaset album ‘Such Pretty Forks In The Road’

Geschreven door op 9 maart 2020 om 17:35
Alanis Morissette - Foto: livepict.com [CC BY-SA (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)]

Fans van Alanis Morissette hebben er lang op moeten wachten, maar de Canadese singer-songwriter brengt aankomend voorjaar eindelijk een gloednieuwe album uit!

Nieuw Alanis Morissette album

Alanis Morissette brengt binnenkort nieuw materiaal uit. De plaat Such Pretty Forks In The Road’ komt op vrijdag 1 mei 2020 uit. Dat maakt de zangeres en gitarist op sociale media bekend. Het is alweer acht jaar geleden dat de artiest een album uitbracht. Het nieuwe werk van Morissette staat bomvol samenwerkingen met grote artiesten, waaronder Halsey en Christoper Foggel.

‘Ironic’

Je kent Alanis Morissette van nummers als ‘Ironic’, ‘Hands Clean’ en haar hitalbum ‘Jagged Little Pill’, die dit jaar 25 jaar oud is. De muzikante komt daarom in oktober 2020 naar Nederland voor een jubileumshow in de Ziggo Dome.

Dat fans zo lang hebben moeten wachten op een nieuwe plaat kwam onder andere door de postnatale depressie die de zangeres opliep na de geboorte van haar dochter. Tijdens haar muzikale carrière heeft de muzikante naast vele prestaties ook wat mindere mooie momenten in haar leven meegemaakt. Inmiddels is Alanis ‘back to business’ en klaar voor de release van haar negende studioalbum. 

Fans kunnen de plaat ‘Such Pretty Forks In The Road‘ reserveren via Bol.com.

 

Bron: Alanis.com, Bol.com, Twitter, People Magazine

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.