Brassband Lucky Chops geeft in juli show in Amsterdamse Bostheater

Geschreven door op 30 maart 2017 om 14:58
Lucky Chops - Foto: Max Goldberg - (Bron: Flickr) (CC BY 2.0)

De Amerikaanse band Lucky Chops staat op maandag 10 juli op het podium van het Amsterdamse Bostheater. De show van de band is onderdeel van de ‘Live At’-reeks van het theater.

Live At: Lucky Chops

Ook Lucky Chops komt aankomende zomer naar het Amsterdamse Bostheater! De show van de Amerikaanse brassband is onderdeel van de ‘Live At’-concertreeks van het openluchttheater in Amsterdam. Eerder werden al shows van Hooverphonic with Orchestra, Milow en Walk Off The Earth aangekondigd.

Tickets voor de show

Kaarten voor de show van de brassband gaan op 1 april in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Kaarten Live At

Secundair:

Kaarten Live At

Lucky Chops

De Amerikaanse band werd in 2006 opgericht en brak op een bijzondere manier door. Tijdens een optreden in een metrostation in New York werd de band gefilmd door een toeschouwer. Deze plaatste de video online en het optreden van de heren ontving miljoenen views.

Inmiddels speelt het gezelschap op festivals over de hele wereld en was het de huisband van het MTV-programma ‘Girl Code Live’.

Bron: Persbericht Friendly Fire

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.