Lucky Chops in november 2019 naar o.a. Melkweg en 013

Geschreven door op 28 mei 2019 om 13:07
Lucky Chops - Credits: © Jörgens.mi via wikimedia commons (CC BY-SA 4.0)

In november 2019 keert Lucky Chops terug naar Nederland voor een drietal concerten! De brassband treedt deze maand op in de Melkweg, Metropool en 013.

Lucky Chops voor drie shows naar Nederland

In het najaar van 2019 reist Lucky Chops opnieuw af naar Nederland! De Amerikaanse brassband start haar bezoek aan Nederland met een optreden in de Amsterdamse Melkweg op donderdag 14 november 2019. Twee dagen later, op zaterdag 16 november 2019, betreedt de formatie de bühne van Metropool’s Hertog Jan Zaal in Enschede. De Nederlandse tournee wordt afgesloten op zondag 17 november 2019, met een show in de Tilburgse 013. Tijdens deze reeks optredens brengt de groep onder meer bewerkingen van bekende pophits ten gehore.

In 2018 was Lucky Chops al meerdere keren te zien in Nederland. Zo speelde de band in Patronaat Haarlem, Bird te Rotterdam en Strijp-S in Eindhoven.

Concertkaarten

Tickets zijn te verkrijgen vanaf vrijdag 31 mei 2019 om 11:00 uur. De kaartverkoop loopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

YouTube-sensatie

De Amerikaanse groep groeide de afgelopen jaren uit tot een waar internetfenomeen. Het grote succes begon toen een toerist een optreden van de formatie in de metro filmde en op YouTube deelde. De video werd door ruim een miljoen mensen bekeken en veranderde de straatmuzikanten in sterren. Sindsdien maakt de brassband zelf ook video’s voor een miljoenenpubliek en zijn de New Yorkers graag geziene gasten op podia wereldwijd.

Bekijk hier één van Lucky Chops’ succesvolle clips:

 

Bronnen: 013, Melkweg, Metropool, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...