Kensington exclusief mini-concert gaat niet door

Geschreven door op 22 november 2015 om 18:57
Kensington - Foto: Rahi Rezvani (Persfoto Friendly Fire)

Het exclusieve mini-concert van Kensington zal morgen niet doorgaan vanwege een plotselinge griep. Ze zouden ook te gast zijn in DWDD..

Eerder bericht:

Het exclusieve mini-concert van Kensington zal morgen van start gaan in de uitzending van De Wereld Draait Door, en is daarna verder te volgen via een live-stream.

Kensington in DWDD

Vrijdag maakte Matthijs van Nieuwkerk in de show DWDD bekend dat de mannen van Kensington komende maandag een exclusief mini-concert zullen geven. Voor dat concert brengen ze een bezoekje aan het programma om te praten over het succesvolste jaar uit hun bestaan. Het jaar waarin ze hun Rivals-tour afsloten met twee concerten in de Ziggo Dome die binnen no time waren uitverkocht. Ook zullen ze tijdens de uitzending al het eerste nummer van het live-concert spelen. Hieronder zie je de band in september 2014 in de uitzending van DWDD waarbij ze zelfs een platina award in ontvangst mochten nemen.

Live-concert komende maandag

Na het spelen van het eerste nummer tijdens De Wereld Draait Door vertrekken ze naar het Westergastheater, die pal naast de studio ligt, en kunnen fans het concert volgen via een live-stream op http://www.dwdd.nl/kensington.

Hieronder het nummer Done With It.

De groei van de band

De band bracht tot nu toe drie albums uit: Borders, Vultures en Rivals. Rivals kwam bij de release meteen op nummer 1 binnen in de albumlijsten en leverde vijf succesvolle singles op. Eén jaar na de release stond het album opnieuw op nummer 1. De band stond de afgelopen jaren op alle grote Nederlandse festivals en speelde shows in onder andere Belgie, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Ook is Kensington winnaar van zes 3FM Awards en drie MTV Europe Music Awards voor Best Dutch Act.

Update:

Het exclusieve mini-concert van Kensington zal morgen niet doorgaan vanwege een plotselinge griep. De band laat weten: “We willen volledig fit in de Ziggo Dome ten tonele verschijnen, en we zijn positief dat dit gewoon gaat lukken.”

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Inge Peeters, Webredacteur bij Artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...