Clouseau danst in Sportpaleis Antwerpen

Geschreven door op 10 december 2015 om 14:39
Clouseau (cropped) - StampMedia Pieterjan Luyten Licentie: https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/legalcode

De Vlaamse sensatie Clouseau heeft twee concerten in het Sportpaleis aangekondigd. Stilzitten is onmogelijk bij de shows op 9 en 10 december 2016!

Clouseau tickets

Het duo Koen en Kris Wauters geeft volgend jaar weer swingende shows neer onder het mom van Clouseau DanstKaarten voor Clouseau in Antwerpen gaan op 16 december om 10.00 uur in de verkoop op de site van Tele Ticket Service. Gezien de populariteit van het popduo in België zal het concert snel uitverkocht zijn, dus wees er snel bij! Naast de concerten in december werden er eerder ook al voorjaarsdata in België aangekondigd.

Clouseau Danst

Zoals de naam doet vermoeden kunnen bezoekers een swingende show verwachten, waarin het onmogelijk is om niet te bewegen. In het voorjaar van 2016 brengen de Belgen een nieuw album uit, dat naar eigen zeggen veel uptempo-nummers zal bevatten. Die nummers komen uiteraard ook terug in de concerten in het Sportpaleis. De invulling van de show is nog niet bekend, maar dat het een spektakel wordt, staat vast.

Sportpaleis

Het is zeker niet voor het eerst dat de Vlamingen in het Sportpaleis staan. Sinds 2000 stonden ze ieder jaar in de grootste concertzaal van België. Na een pauze van een aantal jaar zijn ze sinds 2014 weer terug in het Sportpaleis. 2016 wordt het dertiende jaar dat de gebroeders Wauters in op deze locatie staan. In al die jaren zijn er meer dan 1,8 miljoen mensen op hun concerten afgekomen.

Zin om te bewegen

In oktober bracht het popduo nog een nieuwe single uit, met de toepasselijk titel Zin om te Bewegen. Die is hieronder te beluisteren.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.