Selah Sue voor concert naar Paradiso in Amsterdam

Geschreven door op 9 juli 2014 om 14:21
Selah Sue - Foto: Piotr Drabik - Wikimedia Commons

Selah Sue komt voor een concert naar Paradiso in Amsterdam. De Belgische zangeres verzorgt op 25 november een optreden in de Amsterdamse poptempel. Lees hier alles over de voorverkoop.

Selah Sue Concert

Het is inmiddels drie jaar geleden dat de zangeres een concert gaf in de Paradiso. Het concert van Selah Sue in November belooft opnieuw een intieme gelegenheid te worden.

De zangeres brak in 2009 door na een indrukwekkend optreden bij De Wereld Draait Door. De Belgische Singer-songwriter staat bekend om haar unieke stemgeluid. De Belgische artiest heeft vele singles met hitnoteringen in de Nederlandse Top 40 uitgebracht. Raggamuffin, This world, Zanna en Crazy vibes zijn regelmatig op de radio te horen. Haar debuutalbum ‘Selah Sue’ was een groot succes in heel Europa. In 2011 won de populaire zangeres dan ook een European Breakers Award.

Selah Sue Tickets

De voorverkoop van het concert van Selah Sue begint op 12 juli om 10:00 uur op de website van Ticketmaster. tickets voor het optreden kosten € 22,- (Exclusief lidmaatschapkosten Paradiso à € 3,50).

Is het concert uitverkocht, of heb je de voorverkoop gemist? Kaarten zijn vaak nog wel te koop bij een secundaire ticketshop. Tickets kunnen bij een secundaire verkoper soms duurder zijn  dan bij het reguliere verkooppunt. Wil je dit concert echt niet missen? Kijk dan hier voor tickets.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Selah Sue Nieuws