Jim Bakkum en Shirma Rouse geven kerstconcert in Amsterdam

Geschreven door op 16 juni 2016 om 11:51

Jim Bakkum en Shirma Rouse willen het warme kerstgevoel delen! De twee artiesten geven samen een kerstconcert in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Jim Bakkum en Shirma Rouse concert

Jim Bakkum en Shirma Rouse komen eenmalig samen voor ‘Jim en Shirma’s Christmas Night’. Het kerstconcert vindt plaats op vrijdag 23 december in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De show begint om 20:30 uur.

‘Jim en Shirma’s Christmas Night’

De artiesten warmen met deze show het publiek op voor de kerstdagen. Naast de kerstklassiekers en hun eigen muziek zingen de twee ook nooit eerder vertoonde duetten!

Jim en Shirma worden die avond vergezeld door een 7-koppige band om er een volmaakte muzikale show van te maken.  Dit belooft natuurlijk een zeer gezellige avond te worden vol met mooie kerstnummers. Kijk jij er ook naar uit?

Jim en Shirma tickets

De kaartverkoop is reeds begonnen. Tickets voor deze unieke kerstshow zijn onder andere verkrijgbaar op de website van het DeLaMar.

Jim en Shirma hebben eerder samen ‘Blijf Bij Mij‘ gezongen van Paul de Leeuw en Ruth Jacott. Luister hieronder naar het prachtige duet.

YouTube player

Bron: DeLaMar

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.