HRVY met ‘HRVY World Tour Part 1’ naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 18 november 2019 om 12:31
Harvey Cantwell (HRVY) - Screenshot Youtube

HRVY komt naar Nederland! De Britse Youtube-ster keert in het voorjaar van 2020 terug naar Amsterdam voor een show in Paradiso.

HRVY naar Paradiso

De 20-jarige Harvey Cantwell, beter bekend als HRVY, keert terug naar Amsterdam! Op zondag 5 april 2020 staat de Britse popster in Paradiso. Waar de jonge artiest vorig jaar nog in een uitverkochte kleine zaal stond, staat hij dit jaar in de Grote Zaal. De deuren openen om 19:00 uur, waarna de show om 20:30 begint. Aanleiding van het concert is zijn ‘HRVY World Tour Part 1’, waarmee de Brit momenteel over de hele wereld reist.

Concertkaarten

Tickets zijn vanaf vrijdag 22 november 2019 om 9:00 uur verkrijgbaar via de website van Paradiso. Uitverkocht? Kijk hier!

Internet bekendheid

Harvey zong altijd in de klas, waarna vrienden hem aanspoorden om een zangvideo op het internet te zetten. Hoe meer filmpjes er online verschenen, hoe groter de groep fans werd. Hieruit volgde al snel zijn echte ontdekking en een bijkomend contact. De 20-jarige ster is sindsdien rijzende, en er lijkt nog geen einde te komen aan zijn groei.

 

 

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·