Nieuwe video The Killers geregisseerd door Tim Burton

Geschreven door op 21 november 2012 om 15:40

De nieuwe video van The Killers wordt geregisseerd door niemand minder dan Tim Burton. De Amerikaanse filmregisseur en producent werkte daar voor samen met actrice Winona Ryder. 

Hoewel het nog niet bekend is welk nummer van het album ‘Battle Born’ als single wordt uitgebracht, is onlangs uitgelekt dat de clip van die single zal worden geregisseerd door Tim Burton. De filmregisseur werd bekend met films als ‘Alice in Wonderland’, ‘Edward Scissorhands’,  en ‘The Nightmare Before Christmas’.

De band werd gespot in de Britse stad Blackpool waar ze bezig waren met de opnames van de nieuwe muziekvideo. In de video is onder meer actrice Winona Ryder te zien, die al eerder in films van Burton speelde.

Het is niet de eerste keer dat Tim Burton samenwerkt met The Killers. In 2006 maakte hij voor hen de video van ‘Bones’ van het album ‘Sam’s Town’. In die clip speelden o.a. acteurs Michael Steger en Devon Aoki mee. Tot op heden is het de enige muziekvideo die Burton regisseerde.

The Killers – Bones

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · The Killers Nieuws