JoJo geeft eerste concert in Nederland

Geschreven door op 16 december 2015 om 11:50

De Amerikaanse zangeres JoJo komt op 4 maart naar de Melkweg in Amsterdam. De zangeres brak op 13-jarige leeftijd door met de wereldhit Leave (Get Out).

JoJo tickets

Kaartjes voor JoJo gaan op zaterdag 19 december om 10:00 uur in de voorverkoop bij Ticketmaster. De verwachting is dat het concert snel uitverkocht is, dus wacht niet te lang!

I Am JoJo Tour

Het concert is onderdel van de I Am JoJo tour. Die voert in november en december 2015 door de Verenigde Staten en Canada en komt in maart 2016 naar Europa. Behalve Amsterdam doet de zangeres ook Keulen, Hamburg, Parijs en Londen aan.

Leave (Get Out)

JoJo, die eigenlijk Joanna Noëlle Balgden Levesque heet, bracht in 2004 (op 13-jarige leeftijd) haar debuutsingle Leave (Get Out) uit. Dat was meteen haar internationale doorbraak. In 2005 en 2007 scoorde ze in Nederland ook nog twee hits, met respectievelijk Baby it’s You en Too Little Too Late.

Inmiddels is de zangeres bijna 25 jaar en heeft ze in de tussentijd niet stilgezeten. Zo heeft ze in meerdere films en tv-shows gespeeld, bracht ze haar tweede album en vier EP’s uit. Haar laatste EP, III., kwam in augustus 2015 uit en is een voorproefje voor haar derde album dat ze in de loop van 2016 uit zal brengen.

Ook heeft de zangeres in 2011 een rechtszaak aangespannen tegen haar platenmaatschappij, omdat ze haar album niet wilden promoten. Zij zou hierdoor 500.000 dollar zijn misgelopen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·