A State of Trance 900 met Armin van Buuren terug naar Jaarbeurs

Geschreven door op 13 september 2018 om 13:13
Ziggo Dome Tomorrowland, Armin van Buuren, Kingsland 2018 - Fotocredits Shali Blok (ArtiestenNieuws)

Op zaterdag 23 februari 2019, organiseert Armin van Buuren ‘A State Of Trance 900’ in de Jaarbeurs te Utrecht. Kaarten gaan donderdagavond in de voorverkoop.

Trance Festival Armin van Buuren

A State of Trance Festival Utrecht’ vindt net als voorgaande jaren plaats in de Jaarbeurs. Het indoor festival komt voort uit het radioprogramma ‘A STATE OF TRANCE’ van de grote ster zelf. De line-up van het festival is nog niet bekend. Volgens de officiële aankondiging op Facebook wordt het echter een “Epic trance night with Armin van Buuren and more of the best trance DJ’s in the world”.

Tickets

Kaarten voor ‘A State of Trance 900’ gaan donderdagavond 13 september 2018 in de verkoop. Early Bird Tickets zijn vanaf 20:00 uur te verkrijgbaar via deze link. Uitverkocht? Klik hier.

Op de hoogte blijven van het evenement? Kijk dan hier.

A State of Trance

‘A state of Trance’ is sinds 2001 het wekelijkse radioprogramma van de DJ. In 2008 werd voor het eerst een ‘A State of Trance’ feest georganiseerd. Hierna volgden vele festivals over de hele wereld. Voor het 15e jubileumfestival in 2016 kwam ASOT naar de Jaarbeurs. Sindsdien vindt het festival elk jaar plaats op deze locatie in Utrecht.

 

Bronnen: EDM.com, festival.astateoftrance.com, Facebookevenement

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.