Nielson ontvangt gouden plaat

Geschreven door op 16 februari 2017 om 15:06

Goed nieuws voor Nielson! De singer-songwriter kreeg afgelopen woensdag een gouden plaat voor zijn album ‘Weet je wat het is’. 

Nielson ontvangt gouden plaat

De verkoop van Weet Je Wat Het Is ging hard. Het album werd onverwacht uitgebracht tijdens een show in de Heineken Music Hall (nu AFAS Live). Ondanks dat niemand de plaat zag aankomen, is hij nu goud! Coen en Sander mochten Nielson met het nieuws verrassen tijdens hun radioshow op 538. In Nederland krijg je een gouden plaat als je meer dan 20.000 albums verkoopt. De Ik Voel Me Sexy Als Ik Dans zanger is erg blij met alle liefde en support laat hij op Instagram weten.

Bekijk hier de Instagram post:

Lieve lieve mensen duizend maal dank voor het kopen/downloaden/streamen van mijn album ” Weet Je Wat Het Is ” want hij is GOUD!!! Nooit eerder meegemaakt dat een album goud ging en ik gloei van trots. Het maken van dit album, waarop ik mocht samenwerken met mijn helden Guus Meeuwis, Paul de Munnik en Jiggy Dje, was al een top periode voor mij en nu gaat hij ook nog met een gouden stempel de boeken in. Gelukkiger kunnen jullie me niet maken. Een hele dikke shoutout naar mijn mannen Matthijs de Ronden, Don Zwaaneveld, Lodewijk Martens & Remco de Ruiter. Allemaal keihard voor gewerkt. Nu weer door, want er komen te gekke nieuwe dingen aan en vooral vet veel nieuwe muziek. Dat beloof ik jullie! ?? Liefde ? PS: Extra bijzonder dat radiovrienden Coen en Sander hem aan me uitreikten vandaag. Dank voor jullie support en enthousiasme!

Een bericht gedeeld door Nielson (@nielsonmusic) op


‘Weet Je Wat Het Is’

De tweede liveshow van Weet Je Wat Het Is staat op de planning voor volgende maand. Op 11 maart staat de singer-songwriter samen met Ali-B, Racoon en Diggy Dex in AFAS Live.

Bekijk hier de aftermovie van de eerste show van Weet Je Wat Het Is in AFAS Live:

YouTube player

Bron: Privé

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Albumreleases · Artiesten · Nielson Nieuws · Nieuws