Stromae concerten in Ziggo Dome uitverkocht

Geschreven door op 12 juni 2014 om 17:39
Stromae - fotocredits Eddy Berthier (Wikimedia Commons) CC0 1.0 Universal (CC0 1.0)

Beide concerten van Stromae in de Ziggo Dome zijn volledig uitverkocht. De concerten vinden dit najaar plaats in Amsterdam.

Het eerste concert van de Belgische zanger was al enige tijd uitverkocht. Wegens groot succes is er vervolgens een nieuw concert aangekondigd voor 21 november. Zojuist heeft de Ziggo Dome echter aangekondigd dat ook voor deze show geen kaarten meer beschikbaar zijn.

Het nieuws van de uitverkochte shows komt voor velen niet onverwacht. Stromae is in korte tijd uitgegroeid tot een enorme ster! Zijn nieuwste album ‘Racine Carrée’ stond op nummer één in de Album Top 100. De zanger uit België scoort hit na hit. ‘Tous Les Mêmes’ en ‘Formidable’ staan momenteel hoog in de hitlijsten. Eerder dit jaar gaf Stromae een concert in een bomvolle Heineken Music Hall. Daarnaast was de zanger te zien tijdens zijn volledig uitverkochte tour langs een aantal Nederlandse poppodia.

Stromae was afgelopen weekend een van de populairste acts bij Pinkpop festival in Landgraaf. Naast het feit dat zijn show goed werd bezocht, leverde het tevens een piekmoment op tijdens de tv-uitzending van het festival. Velen waren van mening dan Stromae dan ook de hoofdact had moeten zijn.

Heb je de voorverkoop gemist en wil je toch naar het concert van Stromae? Concertkaarten zijn nog wel te krijgen via secundaire verkooppunten. Houd er wel rekening mee dat de ticketprijzen veelal hoger liggen dan die bij de officiële verkooppunten.
Wil je dit concert hoe dan ook niet missen? Kijk dan hier voor een secundaire ticketwebshop.

Bekijk hier de video van Stromae live op Pinkpop 2014

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·
Artikel Categorieën:
Festivals · Pinkpop Nieuws · Stromae Nieuws