Ultimate Eagles brengt tribute act naar Nederland

Geschreven door op 27 september 2018 om 13:48
The Other Favourites, Paula Temple, Tabitha, Moonchild, tickets winnen, Exit Eden, The Black Madonna, collabro, Mercury Rising, BlocBoy JB, Ultimate Eagles, Concert, publiek, show, optreden - Bron Pixabay (Creative Commons Zero (CC0) license) Louis Cole Joris Voorn

Ultimate Eagles komt terug naar Nederland! De tributeband van de legendarische Eagles speelt in april 2019 in meerdere zalen in het land.

Ultimate Eagles naar Nederland

Ultimate Eagles komt terug naar Nederland met een tribute act van de Eagles. In april 2019 trekt de band door het land voor meerdere shows. De Britse tributeband speelt de grootste hits van de legendarische Eagles. De band kent het repertoire tot in de puntjes. Het is dan ook niet voor niets dat de band zich ‘The World’s Greatest Eagles Show‘ mag noemen. De grootste hits komen tijdens de show voorbij, zoals ‘Take It Easy’, Lyin’ Eyes’ en als klap op de vuurpijl de megahit ‘Hotel California‘. Bekijk hieronder een overzicht met speeldata en -locaties:

  • 20 april 2019: Metropool, Enschede
  • 21 april 2019: Hedon, Zwolle
  • 22 april 2019: Muziekgieterij, Maastricht
  • 24 april 2019: De Pul, Uden
  • 25 april 2019: Gebouw-T, Bergen op Zoom
  • 27 april 2019: De Bosuil, Weert

Tickets

De kaartverkoop voor de concertreeks start op zaterdag 29 september om 10:00 uur. Kaarten zijn onder andere verkrijgbaar via de websites van de deelnemende poppodia,theaters en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

YouTube player

Ultimate Eagles

In 2011 komen Danny Vaughn, Chris Childs, Chris Wright, Christian Philips, Ryan Aston en Michael Lawrence bij elkaar. De mannen hebben een gezamenlijke missie: een eerbetoon aan de muziek van de Eagles. Na lang repeteren beheersen de zes heren hun instrumenten dusdanig goed, dat de muziek sprekend op de muziek van de originele Eagles lijkt. Ultimate Eagles was geboren!

 

Bron: Metropool, Hedon, Muziekgieterij, De Pul, Gebouw-T, De Bosuil, Ultimate Eagles

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.