Snow Patrol concert in Ahoy Rotterdam

Geschreven door op 2 november 2011 om 12:28
Nathan Connolly, Bloomsbury Theatre London, 2008. Author: Jacqui Sadler (Wikimedia, CC BY-SA 2.0)

Snow Patrol komt 1 maart 2012 naar Nederland voor een concert in Ahoy Rotterdam. Dit concert is er ten aanleiding van het nieuwe album van de band.

Nieuw album

Het nieuwe, zesde album van Snow Patrol komt uit op 11 november. Het album heet ‘Fallen Empires’ en de rockgroep omschrijft het als hun beste plaat tot nu toe. Ter promotie van dit nieuwe album gaat Snow Patrol concerten geven. Met de show komen ze ook in Nederland.

Snow Patrol concert

Ze staan begin volgend jaar in Ahoy Rotterdam voor een optreden. Tickets zijn vanaf aanstaande vrijdag 4 november om 11:00 uur verkrijgbaar bij LiveNation.

We weten dat de live concerten altijd erg indrukwekkend zijn. De rockgroep stond al meerdere malen in de Heineken Music Hall, op Pinkpop en op Lowlands. Ze geven optredens die het publiek niet snel zal vergeten. Er wordt dan ook verwacht dat het bijzondere concert in Ahoy snel uitverkocht zal zijn. Zorg dus dat je vrijdagochtend klaar zit om een ticket te bemachtigen, succes!

Is het al snel uitverkocht? Bij veilige ticketmarktplaatsen zijn gelukkig nog Tickets verkrijgbaar. Een goed alternatief voor de echte fan!

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·