Frans Bauer vluchtte voor K1 thaibokser

Geschreven door op 2 november 2011 om 11:28
hartstilstand, Frans Bauer tijdens Buma NL Awards 2017 - Fotocredits: Shali Blok (ArtiestenNieuws)

Een tijdje terug mislukte een grap van Frans Bauer tijdens de Bananasplit opnames.

Inmiddels is bekend wie het slachtoffer was tijdens deze mislukte opnames. Bauer vertelt aan De Telegraaf: “Remy Bonjasky was niet blij met de grap die we met hem hadden uitgehaald. We deden net alsof een dierbare van de K1-thaibokser in gevaar was alleen pakte dit niet goed uit.
Ik was doodsbang, het is namelijk echt niet lachen als hij boos is. Hij zag eruit alsof hij me wou vermoorden. Ook toen later bleek dat het om een grap ging had Bonjasky zoveel adrenaline in zich dat hij de humor er nauwelijks van kon inzien.”

Verder vertelt Bauer nog: “Het is normaal een lieve, zachtaardige jongen. Maar ik had hem echt kwaad gemaakt. Pas na een uurtje toen hij redelijk was afgekoeld kon ik hem weer onder ogen komen. Gelukkig is het allemaal goed gekomen.”

In het nieuwe seizoen van Bananasplit zoekt Frans Bauer de grenzen op. “Deze opnames waren dus over de grens en ik had niet echt over de gevolgen nagedacht”, aldus Bauer. De nieuwe serie Bananasplit wordt volgens de planning in december uitgezonden bij de TROS.

Bananasplit ‘Tatjana Smic’ (Frans Bauer)

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Frans Bauer Nieuws