UB40 (olv. Robin Campbell) speelt Signing Off integraal in Nederland

Geschreven door op 23 augustus 2016 om 11:26
Robin Campbell (UB40) - Fotograaf Egghead06 - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Het debuutalbum Signing Off van UB40 is een legende. Onder leiding van Robin Campbell wordt dit album in februari 2017 integraal gespeeld in Utrecht en Aalten!

UB40 concert

Miljoenen platen heeft de reggaeband UB40 verkocht, en dat succes willen ze graag delen. Onder leiding van Robin Campbell wordt daarom op donderdag 9 en vrijdag 10 februari 2017 het debuutalbum Signing Off door de integraal gespeeld. Dit doet de Engelse groep in TivoliVredenburg in Utrecht en De Hofnar in Aalten.

UB40 kaarten

Tickets voor de optredens zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop start op woensdag 24 augustus om 10:00.

Het gele uitkeringsformulier

Over de perikelen rond de groep is al genoeg geschreven. Laten we het lekker over de muziek gaan hebben. Het debuutalbum Signing Off was namelijk het startsignaal voor het succes van de reggaeband. De politiek gerichte lyrics kwamen hard aan in een land waar grote zorgen waren over de hoge werkeloosheid, Thatcher en het nationalisme.

Toen UB40 in 1978 gevormd werd, werd door de leden afgesproken dat ze eerst allemaal hun instrument goed gingen leren kennen. En dat heeft zich goed uitbetaald. Het album wordt gezien als bijna perfect. Dus laat je in februari meevoeren door de heerlijke vibe van het album, en de greatest hits die de band meeneemt!

YouTube player

Bronnen: TivoliVredenburg en De Hofnar

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.