Edsilia Rombley met ‘Soulful Memories’ naar Concertgebouw

Geschreven door op 19 november 2019 om 12:34
Edsilia Rombley - Foto: Loe Beerens - Wikimedia Commons

In het voorjaar van 2020 komt zangeres Edsilia Rombley met haar soloshow ‘Soulful Memories’ naar het Amsterdamse Concertgebouw.

Edsilia Rombley naar Concertgebouw

Goed nieuws voor fans van Edsilia Rombley! De Nederlandse zangeres staat op donderdag 19 maart 2020 met ‘Soulful Memories’ in het Concertgebouw in Amsterdam. Met de show haalt de 41-jarige artieste muzikale herinneringen op. Dit doet ze door middel van het zingen van haar Nederlandstalige én Engelstalige nummers, afgewisseld met songs die haar inspireren.

Concertkaarten

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het Concertgebouw. Uitverkocht? Kijk hier.

‘Soulful Memories’

Rombley draait al een tijd mee in het Nederlandse muzieklandschap. De muziek van de Nederlandse muzikante staat bekend om het veelzijdige karakter. Van pop naar jazz en van r&b naar up tempo ballads. Rombley’s favoriete stijl blijft echter soul. In ‘Soulful Memories’ zal deze voorliefde dan ook samen met persoonlijke anekdotes en humor aan bod komen. Edsilia kijkt uit naar een bijzondere avond: “Al zoveel musici en grootheden zijn mij voorgegaan, en dat ik daar nu ook mag staan om het publiek te mogen vermaken met mijn eigen show vind ik superspannend en gaaf!’.

 

Bron: Concertgebouw

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.