Waylon agressief tegen jury ‘It Takes 2’

Geschreven door op 17 april 2016 om 14:47
Waylon - Foto: Jan Willem (CC Flickr) (CC BY-SA 2.0)
Marlijn zong een Aretha Franklin versie van het nummer ‘Let it be’ in het programma ‘It Takes 2’. Waylon was het totaal niet eens met het jurycommentaar.

Waylon en Marlijn

In het programma ‘It Takes 2’ zijn Waylon en Marlijn aan elkaar gekoppeld. Waylon als ervaren zanger en Marlijn als deelnemer van het programma. Vorige week zongen ze samen de sterren van de hemel met het nummer ‘Chandelier’. Iedere week laat Marlijn weer een nieuwe kant van zichzelf zien. En werkelijk iedere week weet ze het publiek weer te verbazen.

Let it be

Het nummer ‘Let it be’ is natuurlijk oorspronkelijk van The Beatles, maar Marlijn besloot de versie van Aretha Franklin te zingen. Het grote verschil daarmee is de timing van het nummer. Hoewel het publiek helemaal uit z’n dak ging, vond jurylid Roel van Velzen het eigenlijk allemaal iets teveel. Jurylid John Ewbank raakte er zelf van in de war. Ben jij het eens met dit jurycommentaar?

Waylon vindt het gelul

Waylon werd zo boos van het commentaar dat hij de behoefte kreeg om het podium op te rennen. “Als haar timing niet oké was, dan was ik de eerste geweest die had gezegd: meisje, doe het zoals het origineel was”, riep hij. Hoewel de deelnemers in het programma met ongeloof naar de zanger keken, werd het publiek juist wild van het commentaar. Zij waren het duidelijk met hem eens. Marlijn zelf maakt het eigenlijk allemaal niet zo uit: “Ik heb gewoon gedaan wat ik daar wilde doen.”

Gevarenzone

Marlijn kreeg vervolgens een 7,5, een 8,5 en een 8 van de jury. Aangezien andere deelnemers die avond naar huis gingen met negens en zelfs een tien, kwam ze in de gevarenzone terecht. Vele kijkers vonden het optreden van Waylon daarom meer dan terecht! Ze is uiteindelijk gelukkig niet afgevallen. Carolien Borgers moest als vijfde het programma verlaten.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Televisie · Videos · Waylon Nieuws