Keb’ Mo’ & Band begin 2020 naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 16 oktober 2019 om 12:29
Keb' Mo - Foto: Eric Lanning via Flickr (CC BY 2.0)

Keb’ Mo’ & band komen in het begin van 2020 naar Nederland. De gitarist en zanger staat in januari samen met zijn band op het podium van de Amsterdamse Melkweg.

Keb’ Mo’ & Band naar Melkweg

Bluesmuzikant Keb’ Mo’ komt naar Nederland! De Amerikaanse singer-songwriter staat op woensdag 29 januari 2020 in de Melkweg te Amsterdam. Tijdens het optreden wordt de soul- en bluesartiest bijgestaan door zijn eigen band. Het concert in de Max zaal start om 19:30 uur.

Concertkaarten

Tickets zijn vanaf vrijdag 18 oktober 2019 verkrijgbaar via de website van Melkweg. Uitverkocht? Kijk hier!

Grammy Awards

Keb’ Mo’, echte naam Kevin Moore, is volgens Blues Magazine “Een van de grote, nog in leven zijnde bluesmannen.” Een goede omschrijving van de 68-jarige artiest, aangezien hij door publiek en mede-muzikanten een gerespecteerd artiest is. Naast respect, werd zijn inmiddels omvangrijke oeuvre onder andere beloond met vier Grammy Awards. Laatste toevoeging aan zijn repertoire is het in juni 2019 uitgebrachte album ‘Oklahoma‘. Het album telt tien nummers en varieert in stijlen als Latin-groove, blues, folk, country en bluegrass. Benieuwd naar het nieuwste wapenfeit van Kevin Moore? Beluister het hieronder:

 

Bron: Melkweg, Blues Magazine

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws
Responsive Menu
Add more content here...