Marlijn en Waylon blazen iedereen omver in It Takes 2

Geschreven door op 10 april 2016 om 20:28
Waylon - Foto: Rob Feber Fotografie Apeldoorn - (Bron: Wikimedia Commons)
Marlijn Weerdenburg en Waylon krijgen week na week alle aandacht van de media door hun optredens in ‘It Takes 2’. Deze week spraken Twitterraars zelfs over een ‘fenomenaal optreden’.

It Takes 2

Het Programma staat in het teken van BN’ers die uit hun comfort zone stappen om een totaal andere kant van zichzelf te laten zien: de muzikale kant. Het programma werd gestart met 9 bekende Nederlanders (Jan Kooijman, Lieke van Lexmond, Klaas van der Eerden, Jan Versteegh, Carolien Borgers, Fatima Moreira de Melo, Marlijn Weerdenburg, Rutger Vink en Pim Wessels). Deze werden gekoppeld aan gevestigde name uit de muziekwereld: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Wie gaat winnen, dat wordt bepaald door Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Marlijn & Waylon

Waylon: “Ik raak zelfs in de war als zij begint te zingen. Er is niemand in deze competitie die dat kan zingen zoals jij..” Marlijn kreeg van de jury twee keer een 9,5 en een 9 voor haar optreden.

Twitterraars vinden het geweldig

twitterraars it takes 2

https://twitter.com/search?q=%23ittakestwo%20&src=typd

Afvallers

Het programma heeft in week één al afscheid moeten nemen van Rutger Vink, in week twee van Klaas van der Eerden, in week drie van Pim Wessels en afgelopen week van Lieke van Lexmond. In week drie waren de juryleden nog ontzettend enthousiast over Lieke, dus wat ging er mis? Begrijp jij het na het kijken van haar afgelopen optreden?

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Waylon Nieuws