Stand-up comedian Katt Williams brengt ‘Great America Tour’ naar AFAS Live

Geschreven door op 28 augustus 2017 om 10:20
Katt Williams - Foto YouTube screenshot

Katt Williams komt naar Nederland! De Amerikaanse comedian, acteur en rapper brengt zijn ‘Great America Tour’ in november naar AFAS Live.

Katt Williams in november naar AFAS Live

Yes! Katt Williams komt naar Nederland! De Amerikaanse comedian brengt op zaterdag 25 november zijn Great America Tour naar AFAS Live in Amsterdam. Williams wordt al bijna twintig jaar lang als één van de meest vooraanstaande black comedy-veteranen gezien. In zijn shows haalt de grappenmaker vaak onderwerpen als de Afro-Amerikaanse gemeenschap in de VS, racisme, seks, politiek en beroemdheden aan.

Naast stand-up comedian is Williams ook actief als rapper en acteur. In thuisland Amerika is de comedian vooral bekend van zijn rol in de film Friday After Next. Verder speelde Williams in comedy-films als NorbitEpic Movie en Scary Movie 5.

Comedy tickets

Kaarten voor de show gaan op vrijdag 1 september in de verkoop. Deze zijn onder meer verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Comedy tickets

Secundair:

Comedy tickets

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.