Jonathan Jeremiah in februari naar Utrecht, Groningen en Amsterdam

Geschreven door op 12 september 2018 om 14:37
Jonathan Jeremiah - Jan Piet Hartman - 20 oktober 2012 - Wikiportret.nl

In februari 2019 komt de Britse folk- en soulzanger Jonathan Jeremiah voor maar liefst drie shows naar Nederland. De zanger is live te zien in de Melkweg in Amsterdam, TivoliVredenburg in Utrecht en de Oosterpoort in Groningen. Kaarten voor deze shows gaan deze week in de verkoop.

Tickets Jonathan Jeremiah

De Brit staat op dinsdagavond 19 februari in Melkweg de Max in Amsterdam. Op 20 Februari is de artiest te zien in de grote zaal van TivoliVredenburg te Utrecht en als afsluiter speelt de zanger op donderdagavond 21 februari in de kleine zaal van de Stadsschouwburg Groningen de Oosterpoort.

Concertkaarten

Kaarten zijn vanaf 14 september verkrijgbaar. De verkoop start aankomende vrijdagochtend om 10:00 uur en vindt plaats op de websites van de concertzalen of via Ticketmaster. Uitverkocht? kijk hier.

Doorbraak

Van jongs af aan is Jeremiah bezig met muziek. Op zijn twintigste begint de Britse zanger met nummers schrijven. In 2011 breekt Jonathan door in Nederland met zijn debuutalbum ‘A solitary man’. Vooral de single ‘Happiness’ doet het erg goed op de Nederlandse radio en haalt de hitlijsten. In hetzelfde jaar speelt de folk- en soulzanger ook op North Sea Jazz Festival samen met Het Metropole Orkest.

YouTube player

Nieuw album

Op 31 augustus 2018 bracht Jeremiah zijn vierde en nieuwste album ‘Good day‘ uit. Naar eigen zeggen is dit het beste album dat hij tot nu toe heeft gemaakt. Voor deze plaat werkte de artiest o.a. samen met een 19-koppig strijk- en blazersorkest.

 

Bronnen: Wikipedia, de Oosterpoort, TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.