Ian Siegal met ‘unplugged’ show naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 17 april 2019 om 11:59

Ian Siegal komt naar Nederland! De Engelse blueszanger staat in het najaar van 2019 op het podium van Club Nine in TivoliVredenburg te Utrecht.

Ian Siegal naar TivoliVredenburg

Fans van Ian Siegal opgelet! De Britse muzikant komt op dinsdag 24 september 2019 naar Nederland. Het optreden vindt plaats in TivoliVredenburg te Utrecht, waar de zanger het podium van Club Nine betreedt met een speciale akoestische show. Tijdens deze avond komen onder meer tracks van Siegal’s meest recente plaat ‘All the Rage’ langs.

Concertkaarten

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 19 april 2019 om 10:00 uur. De verkoop loopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Veelzijdig

De Engelse blueszanger en gitarist valt op in de Europese bluesscene. Het multitalent staat bekend om zijn opvallend rauwe stemgeluid en zijn veelzijdigheid. De 48-jarige artiest maakt uitstapjes naar genres als soul en roots. Deze kenmerkende sound is onder meer te horen op het album ‘Skinny’ uit 2011 en op Siegal’s meest recente plaat ‘All the Rage’ die in 2018 uitkwam. Voor dit studioalbum werkte de Engelsman samen met de Nederlandse blues-rootsband The Rhythm Chiefs.

Beluister hier de track ‘Jacob’s Ladder’, afkomstig van de meest recente plaat:

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.