Pak je agenda er maar bij: Pinkpop 2018 maakt tijdschema bekend!

Geschreven door op 26 april 2018 om 11:32
Pinkpop - Foto: Vj453 - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Laat het plannen maar beginnen: Pinkpop 2018 heeft haar tijdschema bekendgemaakt! Welke artiesten wil jij sowieso zien tijdens de aankomende editie van het festival?

Pinkpop 2018 onthult tijdschema

Goed nieuws! Laat de voorpret maar beginnen, want met nog maar vijftig dagen te gaan tot Pinkpop 2018 heeft de organisatie van het populaire festival haar tijd- en blokkenschema onthuld. Pak je agenda er dus maar bij en begin met plannen! Het schema is zowel op de website als in de app van Pinkpop te zien.

Zo min mogelijk dilemma’s

Ook dit jaar heeft de organisatie natuurlijk weer zoveel mogelijk geprobeerd om rekening te houden met de wensen van haar bezoekers. Zo heeft het festival ervoor gezorgd dat acts van compleet tegengestelde genres zoveel mogelijk tegelijk spelen, om dilemma’s voor bijvoorbeeld rock- of dancefans te voorkomen.

Verder is inmiddels ook bekend hoe lang de headliners op het Limburgse podium zullen staan! Rockbands Pearl Jam en Foo Fighters zijn maar liefst tweeënhalf uur te bewonderen. Fans van Bruno Mars moeten het met een iets kortere show doen: de Hawaiiaanse popster sluit het festival af met een anderhalf uur durende show.

Welke acts en bands wil jij sowieso niet missen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Pinkpop

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Festivals · Nieuws · Pinkpop Nieuws