Pinkpop bevestigt geruchten: Bruno Mars sluit laatste dag af!

Geschreven door op 27 oktober 2017 om 12:09
zelfvertrouwen boost, Bruno Mars - Foto: Guise Archives (Flicker, license: CC BY 2.0)

De geruchten zijn bevestigd! Pinkpop heeft haar tweede headliner aangekondigd. Bruno Mars sluit de laatste dag van het festival af, op zondag 17 juni.

Bruno Mars sluit Pinkpop-zondag af

De geruchten zongen al een tijdje rond en bereikten onlangs een hoogtepunt toen De Limburger meldde dat Bruno Mars naar Pinkpop zou komen. Het Limburgse festival heeft deze geruchten inmiddels bevestigd: Bruno Mars sluit de laatste dag af! De Hawaiiaanse popster betreedt op zondag 17 juni het podium van het driedaagse evenement in Landgraaf.

Gemixte reacties

De bevestiging van de Grammy-winnende zanger zorgt als vanouds voor gemixte reacties op social media. Veel fans kunnen hun geluk niet op, terwijl andere festivalgangers niet blij zijn met de superster:

Wat vind jij?

Wat vind jij van de aankondiging van Bruno Mars? Ben jij blij met de nieuwe headliner of had je liever iemand anders het festival zien afsluiten? Laat het ons weten!

Pinkpop 2018

Het Limburgse festival vindt volgend jaar op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni plaats op het bekende Megaland-terrein in Landgraaf. Eerder kondigde het festival al haar eerste headliner aan: niemand minder dan de Foo Fighters! Tickets voor het driedaagse festival gaan op zaterdag 24 februari 2018 in de verkoop.

 

Bron: Pinkpop

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Bruno Mars Nieuws · Festivals · Nieuws · Pinkpop Nieuws