Anouk neemt in 2012 afscheid van haar fans met concert

Geschreven door op 28 oktober 2011 om 9:29
Anouk - Fotocredits: Albin Olsson License: CC BY-SA 3.0 | Wikimedia Commons

Op 11 maart 2012 geeft Anouk haar laatste concert. Ze heeft namelijk aangegeven om na de zomer van 2012 voorlopig te stoppen met optreden. 

Anouk Concert

Tickets voor haar optreden in het Gelredome zijn vanaf 10:00 uur verkrijgbaar! Tickets zijn vanaf 10:00 uur verkrijgbaar bij Ticketmaster. Wees er snel bij als je haar laatste concert niet wilt missen!

Anouks concerten zijn altijd erg populair en succesvol. Ze trad de afgelopen 15 jaar vaak op voor uitverkochte zalen. Haar aankomende concert zal onder meer bestaan uit nieuwe hits van haar recent uitgebrachte album ‘To Get Her Together’. Ook zullen er oude bekende hits worden gezongen.

Is het erg snel uitverkocht en ben jij net te laat? Dan weten wij een goede alternatieve optie voor je. Via deze Anouk tickets prijsvergelijker kan je namelijk veilige ticketmarktplaatsen vergelijken zoals Viagogo die nog genoeg Anouk Concert Tickets beschikbaar heeft. Sla je slag en zorg dat je Anouks (voorlopig) laatste concert niet hoeft te missen!

 

Voor meer informatie kijk je op Anouk.nl of de Anouk Wiki.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Anouk Nieuws · Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws