ACDC komt met nieuw album

Geschreven door op 14 september 2012 om 13:36
nieuw AC/DC Album, Brian Johnson (AC/DC) - Foto: Raph_PH - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

De Australische hardrockband komt met een live album over hun spectaculaire show in Argentinië in 2009. Het wordt hun eerste live album sinds twintig jaar.

De plaat gaat ‘AC/DC: Live at River Plate’ heten en is een registratie van hun enorme show in het River Plate Stadium in Argentinië. De rockers hebben toen 3 nachten achter elkaar opgetreden voor 200.000 fans die helemaal uit hun plaat gingen.

Het album zal 19 November verschijnen en bevat alle 19 tracks die de bant toen speelde. De release wordt zowel op dubbel cd als op 3-delige vinyl uitgebracht. De liveshow is eerder al op dvd uitgebracht, nog niet op cd of vinyl. Het laatste live album van de band stamt uit 1992.

Een nieuw studioalbum laat nog wel even op zich wachten. Black ice, het laatste studioalbum van de 5 muzikanten dateert uit 2008. Brian Johnson, de frontman van de band, heeft eerder gezegd dat er in 2013 misschien een nieuwe plaat komt. Dit is echter geen officieel bericht. Gitarist Malcolm Young heeft al laten weten dat 2013 wel erg optimistisch is. Mocht ACDC weer gaan optreden, kun je altijd deze pagina van Viagogo in de gaten houden waar altijd nog wel AC / DC Kaarten verkocht worden.

De track ‘Thunderstruck’, live op River Plate:

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
AC/DC Nieuws · Nieuws