Wardruna voor twee optredens naar Utrecht

Geschreven door op 26 mei 2016 om 12:30
Wardruna - Fotograaf: Grywnn | Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

De Noorse band Wardruna komt naar Nederland! Op 15 november geven de bandleden een concert in TivoliVredenburg in Utrecht.

Wardruna - Fotograaf: Grywnn | commons.wikimedia.org

Einar – Fotograaf: Grywnn | commons.wikimedia.org

UPDATE: de groep geeft een tweede optreden! Het eerste concert raakte zo snel uitverkocht, dat op zaterdag 19 november een tweede show gegeven wordt. De kaartverkoop is reeds begonnen!

Wardruna concert

Wardruna komt voor een concert naar Nederland! De band geeft op dinsdag 15 november een concert in TivoliVredenburg in Utrecht.

Wardruna tickets

De kaartverkoop is reeds begonnen. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar op de site van TivoliVredenburg. Wees er snel bij want de tickets zijn al bijna uitverkocht!

‘Musical Landcapes’

De Noorse band bestaat uit componist/zanger/multi-instrumentalist Einar en vocalist Lindy-Fay Hella. Tijdens het concert worden de twee vergezeld door zes bandleden zodat de mooie muziek helemaal tot zijn recht komt.

De groep gebruikt voornamelijk historische instrumenten en non-traditionele instrumenten zoals bomen, water en fakkels. De muziekinstrumenten en de betoverende stemmen van de getalenteerde vocalisten nemen je mee naar een muzikaal landschap.

In 2009 is het duo begonnen aan een trilogie genaamd Runaljod. De eerste twee delen, ‘Gap Var Ginnunga’ en ‘Yggdrasil’, zijn al uitgekomen en het derde deel, ‘Ragnarok’, verschijnt in oktober.

 

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.