Ed Sheeran HMH Concert Tickets Verkoop van start!

Geschreven door op 2 mei 2012 om 9:40
Ed Sheeran naar Johan Cruijff Arena, Ed Sheeran - Foto Kmeron - Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Vandaag om 10.00 start de kaartverkoop voor het concert van singer-songwriter Ed Sheeran! Want de bekende zangers uit het Britse Halifax staat op dinsdag 20 november in de Heineken Music Hall Amsterdam voor een concert.

Hiermee is de aftrap van alweer zijn derde concert in Nederland dit jaar een feit! Want afgelopen maart stond de singer-songwriter ook al in de hoofdstad, toen deed hij een uitverkochte Melkweg aan. Mede dankzij dit succes staat de zanger daarom ook als headliner op het Lowlands Festival.

Inmiddels is de Brit met recht een van de populairste zangers van dit moment te noemen, want met zijn hits ‘The A Team’ en ‘Lego House’ van zijn debuutplaat ‘+’ lijkt hij met de combinatie van pop- en folkmuziek op zoek te zijn naar prachtige popliedjes.
Wat hem vooralsnog dan ook prima lukt. Hiermee ligt een glansrijke carrière dan ook in het verschiet.

De kaarten voor Ed Sheeran in de Heineken Music Hall Amsterdam zijn dus vanaf vandaag beschikbaar via Live Nation, deze kosten zo’n 33 euro per stuk.
Wees er snel bij want al zijn anderen concerten in zowel binnen- als buitenland waren ook al in no time uitverkocht!
Is het dan ook echt zo snel uitverkocht, en jij hebt nog geen kaartjes? Zoek dan naar Ed Sheeran Tickets voor officiële toegangsbewijzen via deze veilige ticketvergelijker.

Ed Sheeran – Lego House:

Overzicht van Ed Sheeran Nieuws
Foto: Wikipedia.org

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags: