Rotown publiceert statement over afgelaste show Allah-Las in Maassilo

Geschreven door op 24 augustus 2017 om 12:50
Allah-Las - Foto Paul Hudson (Flickr) (CC BY 2.0)

Rotown Rotterdam, concertorganisator van de afgelaste show van Allah-Las in Maassilo, heeft middels een statement op Facebook gereageerd op de gebeurtenissen rond de show.

Rotown komt met statement over terreurdreiging Maassilo

Concertorganisator Rotown Rotterdam heeft een statement gepubliceerd aangaande de gebeurtenissen rond de afgelaste show van Allah-Las in Rotterdam. De Amerikaanse rockband zou op 23 augustus optreden in evenementenzaal Maassilo, maar de show werd op het laatste moment gecanceld wegens terreurdreiging.

De Rotterdamse concertorganisator plaatste het statement zojuist op haar Facebookpagina. Rotown laat weten dat het de Rotterdamse politie erg dankbaar is en dat het er samen met de band naar streeft om een nieuwe datum voor het concert te zoeken. Voorlopig is niet duidelijk of dit op korte termijn kan gebeuren.

Statement Allah-Las

De Amerikaanse rockers kwamen eerder zelf ook al met een statement over de gebeurtenissen. In gesprek met het Amerikaanse Billboard zei de band het volgende:

“Wegens terroristische dreiging bij Maassilo in Rotterdam, is de Allah-Las show van vanavond (23 augustus, red.) gecanceld. De band is ongedeerd en is de Rotterdamse politie en andere betrokken partijen erg dankbaar voor het detecteren van de potentiële dreiging.”

Bron: Statement Rotown Rotterdam

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Allah-Las Nieuws · Artiesten · Nieuws · Rotown Nieuws