The Kills voor concert naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 14 juli 2016 om 11:19
The Kills - Foto: Aurelien Guichard | Flickr (CC BY-SA 2.0)

The Kills komen naar Nederland! Op 21 oktober geven de Britse gitarist en de Amerikaanse singer-songwriter een concert in Paradiso, Amsterdam.

The Kills - Foto: Aurelien Guichard | Flickr

The Kills – Foto: Aurelien Guichard | Flickr

The Kills concert

The Kills zijn deze herfst in Nederland te zien! Het rockduo geeft op vrijdag 21 oktober een show in de Grote Zaal van Paradiso in Amsterdam. De zaal gaat open om 19:00 uur. De getalenteerde zangeres/multi-instrumentalist GEoRGiA staat in het voorprogramma dat om 19:30 uur begint. Om 20:30 begint het hoofdprogramma.

The Kills tickets

De voorverkoop begint op vrijdag 15 juli om 12:00 uur. Tickets voor deze show zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster.

Ash & Ice

De rockband bestaat uit Allison Mossheart en Jamie Hince. Op 3 juni heeft het tweetal hun langverwachte vijfde album ‘Ash & Ice’ uitgebracht. Op deze nieuwe plaat staan 13 nummers op waaronder de singles ‘Doing It To Death’ en ‘Heart Of A Dog’.  15 fans hebben een tattoo gewonnen van de 15 verschillende symbolen die te maken hebben met de nummers op het album. De tattoos werden gezet in de legendarische Shamrock Social Club in LA. De kans om de twee te ontmoeten, onderdeel te zijn van hun art project en een tattoo te laten zetten bij Shamrock Social Club; dat moet wel een onvergetelijke ervaring zijn geweest!

YouTube player

GEoRGiA

De zangeres uit Londen zou eigenlijk een professionele voetballer worden maar heeft er toch voor gekozen om een artiest te worden. Gelukkig voor de fans van post-grime pop, want ze wordt geprezen om het feit dat ze een alleskunner is op het gebied van muziek. Een alleenstaande muzikant maakt muziek waarvan je toch echt zou denken dat het door een volwaardige band is geproduceerd.

 

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·