Jennifer Lopez veroorzaakt wantrouwen in Marokkaanse minister

Geschreven door op 4 juni 2015 om 11:34
Jennifer Lopez - Foto: Ana Carolina Kley Vita - Flickr (CC BY 2.0)

De Marokkaanse minister van Communicatie Mustapha Al-Khalfi verleende toestemming om het Jennifer Lopez-concert uit te zenden. Dit kost hem waarschijnlijk zijn baan..

TEVEEL BLOOT BIJ JENNIFER LOPEZ

Volgens de politici in Marokko liet Jennifer Lopez teveel bloot zien. Haar outfit zou te ‘sexy’ zijn voor de Marokkaanse burger. Ook lokale media stemden hiermee in. Ze vonden haar ‘te schaars gekleed’. Het liep zelfs zo erg uit de hand dat meerdere politici om het ontslag van de minister hebben gevraagd.

VOLGENS DE MINISTER

Omdat de minister Mustapha Al-Khalfi naar eigen zeggen niet op de hoogte was van de outfit van de zangers, heeft hij laten weten alsnog stappen te ondernemen tegen de zender. “De uitzending is onacceptabel en is tegen de wet”, luidt zijn verklaring. In de wet is het uitzenden van schaars geklede vrouwen niet verboden, maar is wel een ongeschreven regel.

HET VALT ALLEMAAL WEL MEE..

Hieronder zie je een concert van Jennifer Lopez in Marokko. Haar benen zijn inderdaad erg bloot en ze schut erg veel met haar kont. Maar in principe doet ze niks wat een popster niet zou doen. Bovendien hebben we wel eens bloter gezien..

MAAR VOOR 45 JAAR..

Als je het van de andere kant bekijkt: moet je op je 45ste nog zo op het podium staan? Madonna doet het ook, maar of dat nog positief wordt opgepakt.. Om met de tijd mee te gaan, en populair te blijven moet het misschien wel. Alleen blijkt het in Marokko niet te werken. Wat vind jij? Bloot of niet?

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Jennifer Lopez Nieuws · Nieuws